10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në

10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në

407
0

Duke marrë nën kontroll këtë divizion, Google do të fitojë 2,000 punonjës të HTC përfshirë gjysmën e ekipit të hulumtimit dhe zhvillim, dhe afro 1/5 e punonjësve të HTC në total. Javën e kaluar Google dha lajmin e bujshëm se do të blinte biznesin e telefonëve të HTC për 1.1 miliard dollar. Duke marrë nën kontroll këtë divizion, Google do të fitojë 2,000 punonjës të HTC përfshirë gjysmën e ekipit të hulumtimit dhe zhvillimit, dhe afro 1/5 e punonjësve të HTC në total. Edhe pse Google nuk do të blejë asetet prodhuese të HTC, lëvizja tregon përpjekjet e kompanisë për tu bërë më inovative dhe konkurruar me Apple dhe Samsung.