Tags Posts tagged with "Milano"

Tag: Milano

Milano, një konsullatë e përmasave europiane

Në inagurimin e Selisë së re të Konsullatës Shqiptare në Milano, mes shumë personave të ftuar dhe autoriteteve shqiptare dhe Italiane, mori pjesë edhe...