Mahnitëse/ Miliona gaforre të kuqe pushtojnë brigjet e detit (VIDEO)

Mahnitëse/ Miliona gaforre të kuqe pushtojnë brigjet e detit (VIDEO)

32
0

Pamjet që do të ndiqni më poshtë mund tju fusin frikën, por në të vërtetë nuk ka arsye për t’u shqetësuar. Gaforret e kuqe të Australisë janë të padëmshme dhe për më tepër një burim atraksioni për mijëra turistë çdo vit. Çdo sezon Krishtlindjesh në Australi plazhet pushtohen nga miliona gaforre të kuqe, të cilat bëhen gati peër migrim. Pamjet janë mahnitëse! Ndiqini deri në fund!