Fotografi të pabesueshme nga Amerika, janë ngrirë edhe peshkaqenët!

Fotografi të pabesueshme nga Amerika, janë ngrirë edhe peshkaqenët!

21
0

I ashtuquajturi cikloni meteorologjik “Bomba”, e përcjellë me erë të fortë dhe borë, ka goditur verilindjen e SHBA-ve.  Në Florida ka rënë borë pas 30 vjetësh… Shkollat janë mbyllur, si dhe institucionet shtetërore, ndërsa pritet që temperaturat edhe më tej të bien.  Deri në fund të javës, sipas CNN-it, në disa pjesë të SHBA-ve mund të jetë “më ftoftë sesa në Mars”.